Loading

Nέο μενού για τους φίλους του Soul Kitchen! Νέα πιάτα και εκλεκτές ετικέτες κρασιών.

Στο εστιατόριο, το ανανεωμένο μενού συνδυάζει με ευφάνταστο τρόπο μεσογειακές γεύσεις με υλικά από τη διεθνή κουζίνα και διαθέτει μεγάλη ποικιλία.

Ο Executive Chef Παναγιώτης Μαζιώτης για αυτή τη σεζόν δημιούργησε ένα νέο μενού με τη σαλάτα με αποξηραμένες φράουλες, σύκο, αγγουράκι μπρινουάζ, φυστίκι Αιγίνης, τυρί μπουράτα και dressing ντομάτας με ταχίνι, καθώς και την σαλάτα με καπνιστό σολομό, σπαράγγια, φρέσκο κρεμμύδι, ραπανάκι, παπαρδέλα αγγουριού και dressing grapefruit να αποτελούν τη γευστική «εισαγωγή».

Το ανανεωμένο μενού δε θα μπορούσε να αφήσει τους λάτρεις του κρέατος παραπονεμένους! Από τις κυρίως επιλογές, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη δημοφιλή Tagliata Steak με μπρουσκέτα, sweet chilli sauce, λαχανικά και πατάτες provensal  αλλά και το κοτόπουλο σωτέ με sauce ροκφόρ!

Ξεχωριστές επιλογές θα συναντήσουν και όσοι αγαπούν το ριζότο και τα ζυμαρικά. Ανάμεσα στις προτάσεις, αγαπήσαμε εξαρχής το συγκλονιστικό ριζότο με καραμελωμένο αχλάδι που σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία.

Και όλα αυτά, συνοδεία κρασιών από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες που σας «μεθούν» με τα αρώματά τους.

Ετικέτες: